Een trap is vaak een ondergewaardeerd element in een woning en dat willen wij veranderen. Een trap mag gezien worden!

Door middel van overzettreden renoveren wij bestaande trappen en geven we ze een nieuw jasje. We upgraden hiermee niet alleen de trap, maar de gehele woning!

Onze ambitie is om te blijven groeien en mee te blijven gaan in trends op het gebied van traprenovatie.

We zoeken altijd naar nieuwe toepassingen en nieuwe soorten trapbekleding van de beste kwaliteit. Mede hierdoor zijn wij in 2012 een samenwerking met Bertram Beerbaum aangegaan en ontwikkelden we een unieke trappenlijn: onze Stoer Chique-lijn! Het gebruik van leer op de trap geeft een verrassend chique effect. Een trap is een functioneel element, want hij wordt dagelijks meerdere malen gebruikt. Echter, dit moet niet ten koste gaan van de kwaliteit. We wilden daarom graag stevig leer wat tegen een stootje kan.

Alphenberg levert ons het leer voor onze leren trapbekleding van onze Stoer Chique-collectie.

Bij Alphenberg staan ambacht en innovatie naast elkaar en dat maakt het zo bijzonder om met Alphenberg samen te werken.

Ze denken met ons mee en herkennen de unieke kwaliteiten en mogelijkheden. Dit past volledig bij het trapconcept wat wij bedacht hebben: de trap een uniek element in de woning maken. Louter dan enkel functioneel, kun je met je trap een echt interieurstatement maken. Iedereen zal verrast zijn door de mogelijkheden op gebied van traprenovatie.

Daarom bieden wij ook het complete plaatje.

Een traprenovatie aangevuld met bijpassende trapleuningen en trapverlichting. Zo geeft de trap sfeer aan de woning en wordt de trap een in het oog springend object in de ruimte, een waar kunstwerk!