Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting.

Met een innovatieve visie op verlichting, spectaculaire ontwerpen en de productie van maatwerk, tilt de lichtarchitectuur van Maretti Lighting interieurprojecten naar een hoger niveau qua originaliteit, sfeer en technische mogelijkheden.

Kiezen voor een brede samenwerking!

Nederlands meest toonaangevende interieurdesigners en architecten kiezen voor een brede samenwerking met Maretti Lighting. Wij produceren door hen ontworpen lichtarmaturen, bieden maatwerkoplossingen voor hun interieurontwerpen en leveren deze producten wereldwijd voor trendsettende projecten die wij gezamenlijk realiseren.

Totaalconcept.

Maretti Lighting biedt een totaalconcept op verlichtingsgebied; wij ontwerpen, produceren, leveren en installeren in elk project de perfecte lichtoplossing. Voor elke branche, van villa’s, retailketens en kantoren tot horecagelegenheden, hotels en wellness resorts, hebben wij gespecialiseerde lichtadviseurs in dienst, die vanuit hun expertise altijd de wensen van de klanten kunnen vertalen in bijzondere en geavanceerde lichtoplossingen.

Maretti Lighting: “Waar iets onmogelijk lijkt, begint voor ons de uitdaging!”

Lichtplan op maat.

Goed luisteren naar klanten resulteert altijd in een perfect lichtplan, volledig afgestemd op het interieur en de wensen van onze klanten. Het eindresultaat is dan ook altijd een interieur dat prachtig wordt uitgelicht en waarin alles klopt. Tot in detail.

Uniek maatwerk.

Zowel Maretti Lighting als Alphenberg zijn in hun vakgebied specialist in interieurprojecten en onze grootste ambitie is het leveren van uniek maatwerk. Samen met een groot aantal vooraanstaande interieurspecialisten hebben Maretti Lighting en Alphenberg zich verenigd in hét platform voor interieurdesign: InteriorMX.

Perfecte synergie.

Daarbij heeft onze jarenlange intensieve samenwerking met Alphenberg in diverse projecten zich nu ook vertaald in een nieuwe verlichtingscollectie, waarbij de armaturen zijn bekleed met leer van Alphenberg. Deze Duke verlichtingslijn is ontworpen door HIP Studio en wordt met de hand vervaardigd in de fabriek van Maretti Lighting in Almere.

Om onze samenwerking kracht bij te zetten hebben de specialisten van Alphenberg diverse ruimtes in ons hoofdkantoor verfraaid en hebben wij in samenwerking met HIP Studio de showroom van Alphenberg verlicht met luxe designarmaturen. Met als blikvanger ons gezamenlijke pronkstuk, de Duke.